Xtorm Power Bank Wireless 16 000 (QI) Motion

€ 89,95
Op voorraad
SKU
8718182273533-1

Het is essentieel om gedurende de dag te beschikken over voldoende energie. De interne batterij van 16 000mAh is krachtig genoeg om een smartphone minstens acht keer op te laden. Wanneer de power bank zelf wordt opgeladen kan deze nog steeds gebruikt worden om ook andere apparaten op te laden. Dit maakt hem perfect als power hub voor dagelijks gebruik op kantoor of thuis.

Innovatie en stijl gaan hand in hand in de Design series. De wireless power bank Motion is onderdeel van deze nieuwe lijn premium Xtorm producten. Alle producten in de Design series zijn tot in detail ontwikkeld en stijlvol vormgegeven met materialen van de hoogste kwaliteit.
Ontworpen om op te vallen
Het is essentieel om gedurende de dag te beschikken over voldoende energie. Of je nu graag naar muziek luistert, foto’s maakt of simpelweg verbonden wilt blijven, een lege batterij is altijd vervelend. De power bank Motion geeft je alle energie die je nodig hebt, waar je ook gaat. Bovendien zorgen hoogwaardige materialen als aluminium en canvas voor een balans tussen vorm en functie. Het canvas op de bovenkant van de Pad is voorzien van een antislip “plus” markering, zodat de smartphone niet wegglijdt en iedere keer perfect gepositioneerd kan opladen.
Draadloos opladen
Het gebruik van Qi draadloze technologie in de Motion maakt kabel-vrij opladen enorm eenvoudig. Plaats simpelweg de smartphone op de power bank en het opladen start vanzelf. Je hoeft je telefoon niet eens uit zijn hoesje te halen, de Motion is zo ontworpen dat hij moeiteloos door telefoonhoesjes heen kan opladen* met een snelheid tot wel 10W.

Krachtige eigenschappen
Naast de mogelijkheid om apparaten draadloos op te laden beschikt de Motion ook over drie USB uitgangen, waarvan één USB-C™ aansluiting. De interne batterij van 16 000mAh is krachtig genoeg om een smartphone minstens acht keer op te laden. Wanneer de power bank zelf wordt opgeladen kan deze nog steeds gebruikt worden om ook andere apparaten op te laden. Dit maakt hem perfect voor dagelijks gebruik op kantoor!

*Een metalen hoesje heeft een negatief effect op het oplaadproces omdat Qi draadloos opladen werkt met behulp van magnetische inductiespoelen.

Meer informatie
Merk Nee
Geslacht Nee