TZS First Austria FA-5628-9 Stroom strijkijzer - 450ml watertank - 2600W - Blauw

€ 34,95
Op voorraad
SKU
9003898562897

Met dit moderne TZS First Austria FA-5628-9 Stoom strijkijzer strijk je moeiteloos de meest hardnekkige kreuken weg. Het strijkijzer is zeer compact en handig voor onderweg. Het waterreservoir heeft een inhoud van 450 ml en is zelfreinigend. Het strijkijzer beschikt over een non-stick zoolplaat wat ervoor zorgt dat strijken soepel en makkelijk gaat.

De ongecompliceerde droogstrijkfunctie is geschikt voor licht gekreukt wasgoed. Uitgerust met verticale stoom, kunnen zelfs hangende kledingstukken binnen enkele seconden worden opgefrist.

Belangrijkste kenmerken van TZS First Austria FA-5628-9 Strijkijzer:

Stoomknop
De stoomknop zorgt voor een extra hoeveelheid stoom om hardnekkige kreukels te verwijderen. Druk 1 keer op de knop voor de stoomregeling, de stroom dringt door in het kledingstuk en verwijdert gemakkelijk kreukels.

Variabele stoominstelling
Het strijkijzer heeft verschillende instellingen waarmee je het gewenste resultaat behaalt. Het strijkijzer heeft functies zoals sproeien, stoomstrijken, en droog strijken.

Minder vaak bijvullen
Dankzij het grote waterreservoir van 450 ml hoef je het strijkijzer minder vaak bij te vullen, dus je strijkt meer kleren in één enkele beurt.

Zelfreinigend
Snelle kalkverwijdering voor een eenvoudige reiniging van je strijkijzer en langdurige stoomprestaties. De zelfreinigingsfunctie zorgt voor de verwijdering van kalkaanslag en onzuiverheden.

Specificaties:

Performance

  • Vermogen: 2600 Watt
  • Waterreservoir: 450ml
  • 4 stoom instellingen
  • Temperatuur keuze
  • Krasbestendige keramische zoolplaat

Ontwerp

  • Kleur: Blauw /Wit
  • Met kabel

Gewicht en afmetingen

  • Afmeting van product (l x b x h):  32 x 15.5 x 23.5 cm
  • Afmeting van verpakking (l x b x h):  33.1 x 13 x 18.3 cm
  • Productgewicht: 1.8 kg

FIRST AUSTRIA                                                                                                                                                                                     
Al meer dan 25 jaar combineert het merk FIRST Austria betaalbare producten met een trendy design en geweldige functionaliteit. FIRST Austria is het merk voor praktische huishoudelijke apparaten tot entertainmentproducten en behoort tot de merkfamilie van Timetron Warenhandels GesmbH, met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk.


Alle producten worden gekenmerkt door een eenvoudige bediening en een tijdloos design. Het brede productassortiment wordt continu uitgebreid en aangepast aan de vele verschillende klantwensen. De prijs / prestatieverhouding van FIRST Austria merkproducten is erg belangrijk. Voor elke marktintroductie worden uiteraard zorgvuldige kwaliteitscontroles op al onze producten uitgevoerd in Wenen. Producten van FIRST Austria helpen om kostbare tijd efficiënt te besteden en geven bovendien visuele highlights die inspireren. 

 

Meer informatie
Merk Nee
Geslacht Nee
Garantie 2
Kleur Blauw
Materiaal Keramiek