FAQ

De levertijd is afhankelijk van het afleveradres. Voor een afleveradres in Nederland geldt: voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. Voor een afleveradres in België geldt: voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. Wij doen er alles aan om de beloofde levertijd waar te maken. Door middel van track & trace bent u altijd op de hoogte van actuele informatie omtrent bezorging.

Indien u geen bevestiging heeft ontvangen kunt u contact opnemen met [email protected]

U kunt met de volgende betaalmethodes betalen: - Bancontact - Paypal - Ideal

De verzendkosten voor een afleveradres in Nederland bedragen € 5,95 en voor een afleveradres in België € 6,95

U mag u artikelen retourneren binnen 14 dagen. Alle artikelen dienen in zijn geheel te worden geretourneerd. Indien u een artikel wil retourneren dan dienen alle accessoires, productbeschrijvingen en verpakking compleet te zijn.

Artikelen kunnen op eigen kosten worden geretourneerd. Om terugbetaling spoedig te laten verlopen is het belangrijk dat u een notitie bijvoegt met daarop uw persoonsgegevens en ordernummer.

Optimerce B.V. De Giesel 5 6081PG Haelen

U bent vrij in de keuze van pakketdienst, echter is het kwijt raken van geretourneerde artikelen op eigen risico. Daarom adviseren we u het artikel met track & trace te retourneren.

Zodra uw retour pakket is ontvangen zullen we deze verwerken en zult u binnen 8 werkdagen uw geld terug gestort krijgen.

Op alle artikelen die verkocht worden op optimarkt.eu geldt een minimale wettelijke garantietermijn van 2 jaar.

De orderbevestiging die per mail verstuurd is dient als garantiebewijs van uw artikel.

Indien het product gebreken vertoond kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]