Optimarkt is een webshop met kwaliteitsproducten van betrouwbare merken. Wij opereren reeds vele jaren binnen een uitgebreid netwerk van leveranciers, waardoor wij het beste productaanbod voor u kunnen selecteren. We vinden het belangrijk dat u snel en lang plezier heeft van uw aankoop en daarom werken we uitsluitend rechtstreeks samen met gerenommeerde leveranciers en logistieke partners.

Productaanbod
In onze webshop vindt u een grote variëteit aan merken en producten, zodat u altijd een producttype kunt vinden dat bij u past. Het merendeel van onze producten vindt u het gehele jaar door in onze webshop. 

In het outletgedeelte staan interessante aanbiedingen van producten die (nog) slechts tijdelijk in ons assortiment verblijven, bijvoorbeeld seizoensproducten of producten die uit ons assortiment verdwijnen. Deze aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Merken
Wij zijn continu bezig om voor u de beste merken en producten te selecteren. Momenteeel vindt u in onze webshop de volgende merken/categorieën:

  • Asobu drinkware: Premium drinkflessen met een lifestyle imago.
  • Lambretta Watches: Klassieke horloges met een moderne touch.
  • Leon Inkjets: Cartridges welke de originele cartridges vervangen. U bespaart hiermee wel op de kosten, maar levert niet in op de kwaliteit.
  • Pioneer: Premium audio.
  • Veho: Lifestyle consumer electronic.
  • Outlet: Leuke producten voor een aantrekkelijke prijs.

Service
Klanttevredenheid vinden we bij Optimarkt erg belangrijk.
Zo doen we er bijvoorbeeld alles aan om ervoor te zorgen dat u uw bestelling snel in huis heeft, vragen beantwoorden we het liefst direct en klachten lossen we graag samen met u op.

Adres
Optimarkt is onderdeel van Optimerce
De Giesel 5
6081 NV Haelen
Nederland